Masuko promet Beduco hrana Vedigan hrana Versele laga logo
 
 
Europremium hrana za pse
Fides hrana
Katz hrana
Deli nature hrana
Bayers hrana za golubove
Terra hrana za kućne ljubimce
Terra expert hrana
Vadigan tasty

Versele-Laga garancija kvalitete. Budući da kvaliteta uvijek pobjeđuje, fokus Versele-Laga je uvijek na kvaliteti.
Postavljen je napredni sustav jamstva kvalitete, od kupnje sirovina do isporuke gotovog proizvoda hrane za ljubimce. Opširnije

PTICE - ORLUX HRANA
 
Orlux Logo

Pola stoljeća iskustva

Orlux je aktivan na tržištu hrana za ptice u svijetu više od 50 godina. Kontinuirana težnja za inovacijama i poboljšanjima hrane za ptice čini Orlux poznatim zaštitnim znakom u domeni jajčane hrane i hrane za mekokljunce. U nazad 15 godina, Orlux pripada kompaniji Versele-Laga. Nakon preuzimanja vlasti, Orlux se razvio i trenutno izvozi svoje proizvode u 60 različitih zemalja diljem svijeta.

Zbgog potrebe širenja i povećanja proizvodnje 1995 i 1997 izgrađene su nove proizvodne jedinice u središtu mjesta Roeselare, te je osvanula nova tvornica uz kanal "Roeselare-Leie" u Ooigem inauguriran. U toj tvornici se primjenjuju najnaprednije tehnologije prehrambene industrije i pakiranja. To je značilo potpuni proboj, a može se reći da je Orlux postao 'broj 1 u svijetu na području jajčane hrane za ptice.

Znanost i praksa

Za ptice prehrana je od presudne važnosti. Uspješno držanje i uzgoj ptica će ovisiti o kvaliteti hranjenja i same hrane. Svi Orluxovi proizvodi rezultat su intenzivne suradnje između znanosti i prakse s istaknutim uzgajivačima na međunarodnoj razini.
Strogi zahtjevi kvalitete Total Quality Control (TQC) je od najveće važnosti i temeljna je filozofija Orluxa. Njabitnija je dobrobit ptica i zadovoljstvo uzgajivača. To se ogleda u vrslo strogom sustavu kvalitete proizvodnje, sastavljenog u skladu s načelima GMP (Good Manufacturing Practice). Osim toga, svi Orlux proizvodi proizvedeni su sa svježim sastojcima, koji su namijenjeni samo za hranu. To jamči stalnu i visoku kvalitetu gotovih proizvoda.

Raspon specijaliziranih proizvoda.

Za držanje i uzgoj ptica nije dovoljno da ih se hraniti samo sa sjemenkama. Ako želite držati ptice u savršenom stanju i dobiti odlične rezultate u uzgoju, apsolutno je potrebno dodati jajčanu hranu u svakodnevne obroke. To je razlog zašto Orlux nudi suhu i spreman za korištenje jajčanu hranu. Osim toga, Orlux također nudi široki raspon hrane za mekokljunce. Ova hrana od voća i kukaca koje jedu ptice posebno je prilagođena za potrebe tih ptica. A čini se da ptice jako puno cijene korištenje 100% prirodnih sastojaka. Da bi imali kompletan asortiman, Orlux također proizvodi posebnu hranu za za ptice koje se hrane plodovima.

Nadopuna ishrani je od velike važnosti u svijetu ljubitelja ptica. Uspješno držanje i uzgij ptica ovisi o nadopunama ishrani. Svi Orlux proizvodi rezultat su intenzivne suradnje između znanosti i prakse. Zbog toga Orlux jamči iznimnu kvalitetu.HRANA - ORLUX HRANA