Masuko promet Beduco hrana Vedigan hrana Versele laga logo
 
 
Europremium hrana za pse
Fides hrana
Katz hrana
Deli nature hrana
Bayers hrana za golubove
Terra hrana za kućne ljubimce
Terra expert hrana
Vadigan tasty

Versele-Laga garancija kvalitete. Budući da kvaliteta uvijek pobjeđuje, fokus Versele-Laga je uvijek na kvaliteti.
Postavljen je napredni sustav jamstva kvalitete, od kupnje sirovina do isporuke gotovog proizvoda hrane za ljubimce. Opširnije

Male životinje, glodavci - Vjeverice
 

Vjeverica

Sibirska ili Azijska vjeverica je zlatne boje sa crno-bijelim prugama na leđima. Boja krzna je tamna a trbuh bijel, sa gladkim prijelazom na leđima. Sibirska ili azijska vjeverica potječe iz Sibira i Azije, točnije iz Koreje. Ove vjeverice obožavaju sve vrste orašastih plodova.

.

HRANA

   

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

NATURE LINIJA

Nature
Velnes i luksus za male sisavce.

Ova hrana je potpuno prilagođena izvornim prehrambenenim potrebama kod malih sisavaca.
Ova premium mješavina sadrži prirodne komponente svih bitnih hranjivih tvari, vitamina, minerale i aminokiselina
kiselina koji pridonose zdravom i bezbrižnom životu punom vitalnosti. Ova hrana je odlična za probavu, dobru higijenu zuba, sjajnu dlaku i savršeno zdravlje. Bogate varijacije u sastojcima jamče veliku količinu okusa i potrošnju hrane.

NATURE VJEVERICA

Nature hrana za vjeverice je potpuna hrana prilagođena prehrambenim zahtjevima vjeverica. Ovaj vrhunski spoj prirodnih komponenti sadrži sve bitne hranjive tvari, vitamine, minerale i aminokiseline koji su neophodni da za zamorce da žive zdrav i bezbrižan život pun vitalnosti. Hrana sadrži extra vlakna, ljekovitog bilja, povrća, voća i dodataka blagotvornih za zdravlje: odlična su za probavu, dobru zubnu higijenu, sjajnu dlaku i savršeno zdravlje. Velike razlike u sastojcima garancija su dobrog okusa i velike potrošnje. Bez prešani kuglica!

Upute za korištenje

Ovisno o veličini i dobi vjeverice preporuča se prosječna dnevna porcija od 15g. Pružiti svježu hranu i pitku vode svaki dan.


Pakiranje
Male vrećice 750 g aroma paket


vrh stranice

w

CLASSIC


Classic
Ova smjesa hrane pruža sve potrebne hranjive elemente za patuljaste zečeve, hrčke i zamorce.

Zero Classic
Zero Classic je dodatna hrana za sve glodavce, hrčke i zečeve. Ne sadrži sažete kuglice. Za optimalan unos bez otpada. Nudi idealnu varijaciju u dnevnom jelovniku.

Pakiranje:
Vrećice 4 kg
Vreće 20 kg

vrh stranice