Masuko promet Beduco hrana Vedigan hrana Versele laga logo
 
 
Europremium hrana za pse
Fides hrana
Katz hrana
Deli nature hrana
Bayers hrana za golubove
Terra hrana za kućne ljubimce
Terra expert hrana
Vadigan tasty

Versele-Laga garancija kvalitete. Budući da kvaliteta uvijek pobjeđuje, fokus Versele-Laga je uvijek na kvaliteti.
Postavljen je napredni sustav jamstva kvalitete, od kupnje sirovina do isporuke gotovog proizvoda hrane za ljubimce. Opširnije

Hobby plus - Zečevi, Kunići
 


Svi pitomi zečevi su potomci divljih zečeva, koji potječu sa Pirinejskog poluotoka, ali su se sa vremenom proširili po cijelom svijetu. Prvi pitomi zečevi su se uzgajali u doba Rimljana, a u srednjem vijeku postojalo je nekoliko boja krzna. Uz nekoliko vrsta zečeva koji su danas prisutni, za kućne ljubimce najpopularniji su patuljasti kunići, kao što su ovdje prikazani na slici.

 

HRANA

   
   

 

 

Cuni Fit

Uravnotežena osnovna hrana bogata vlaknima za sve zečeve. Cuni Fit je proizveden od 100% biljne sirovine. Ova lako probavljiva hrana je obogaćena inulinom (FOS) koji potiču zdravu crijevnu floru. Ova formula ne sadrži coccidiostaticum ili druge dodatke, tako da je idealna za prirodne metode uzgoja.

Upute o hranjenju - pogledajte upute sa originalog pakiranja

Pakiranje
Vreće 5kg
Vreće 25kg

 

vrh stranice

Cuni Fit Plus

Uravnotežena osnovna hrana bogata vlaknima za sve zečeve. Cuni Fit je proizveden od 100% biljne sirovine. Ova formula ne sadrži coccidiostaticum ili druge dodatke, tako da je idealna za prirodne metode uzgoja.
. Iz tog razloga ova hrana je idealna za odvikavanje zečeva i isto tako je izuzetno dobro prilagođena za odrasle ukrasne kuniće malih i srednjih pasmina. Robenidine štiti osjetljive životinje od coccidiosis.

Upute o hranjenju - pogledajte upute sa original pakiranja

Pakiranje
Vreće 25kg

vrh stranice

 

Cuni Top

Hrana bogata energijom i proteinima. Cuni Top je idealna hrana za odrasle zečeve iz većih pasmina, flamanskog Giant tipa. Energija se dobiva iz biljnih nezasićenih masti i iz škroba. Cuni Top je izrađen od 100% biljne sirovine te je obogaćen biljnim mješavinama za prirodno jačanje imuniteta. Specifične aminokiseline osiguravaju visoku proizvodnju mlijeka, velika legla i dobro formiranje mladunčadi. Ova formula ne sadrži coccidiostaticum ili druge dodatake, tako da je idealna za prirodne metode uzgoja.

Upute o hranjenju - pogledajte upute sa original pakiranja

Pakiranje
Vreće 25kg

vrh stranice

s

 

Cuni Top Plus

Hrana bogata energijom i proteinima. Cuni Top Plus je idealna hrana za odrasle zečeve iz većih pasmina, flamanskog Giant tipa. Energija dobivena iz povrće, nezasićenih masti i iz škroba. Cuni Top Plus je izrađen od 100% biljne sirovine te je obogaćen biljnim mješavinama za prirodno jačanje imuniteta. Specifične aminokiseline osiguravaju visoku proizvodnju mlijeka, velika legla i dobro formiranje mladunčadi. Ova formula ne sadrži coccidiostaticum ili druge dodatake, tako da je idealna za prirodne metode uzgoja.

Upute o hranjenju - pogledajte upute sa original pakiranja

Pakiranje
Vreće 25kg

vrh stranice

 

 

Cuni Extra

Hrana bogata proteinima i vlaknima za kuniće u dobi od sedam tjedana, 100% biljne sirovine. Cuni Extra ne sadrži coccidiostaticum ili druge dodatake. Sadrži dodatne vitamine (A, D3) i minerale (fosfor i bakar).

Upute o hranjenju - pogledajte upute sa original pakiranja

Pakiranje
Vreće 25kg

 

vrh stranice

 

Cuni Gran

Kompletna stočna hrana za kuniće. Mix peleta hrane, pahuljice i žitarice kao što su kukuruz, laneno sjeme i sjemenke suncokreta, 100% biljne sirovine. Bogata energijom zbog visokog sadržaja šećera i škroba. Uz prirodne omega masne kiselina iz lanenog sjemena i sjemenki suncokreta koji osiguravaju sjajno krzno. Cuni Gran ne sadrži coccidiostaticum ili druge dodate.

Upute o hranjenju - pogledajte upute sa original pakiranja

Pakiranje
Vreće 20kg

vrh stranice