Masuko promet Beduco hrana Vedigan hrana Versele laga logo

Versele-Laga garancija kvalitete. Budući da kvaliteta uvijek pobjeđuje, fokus Versele-Laga je uvijek na kvaliteti.
Postavljen je napredni sustav jamstva kvalitete, od kupnje sirovina do isporuke gotovog proizvoda hrane za ljubimce. Opširnije

Ptice - Prestige Snacks - poslastice
 


Grickalice su novi proizvodi zdravi za ptice. Ovaj asortiman proizvoda nudi opsežan izbor od 25 ukusnih poslastica: gozba smjese, keksi i štapići. Ove svježi zalogaji stimuliraju vitalnost i kondiciju i garancija su sretnog života za vaše ptice. Hranjenje vaših ljubimaca proizvodima iz raspona Prestige Premium Snacks svaki dan će privući i osvojiti vaše ptice, a time ćete pojačati vezu i prijateljstvo između vas i vašeg ljubimca.

Grickalice su pripremljena sa svježim povrćem i voćem u skladu s potpuno novim i revolucionarnim procesom proizvodnje. Korištenjem svježe dobivenih sastojaka ne gubi se na okusu, a apsorpcija i probavljivost se znatno povećava. Dodatni vitamini, aminokiseline i minerali (VAM) dodaju se u sve grickalice. Štoviše prisutnost inulina (Florastimul) osigurava optimalne crijevne funkcije. Posebno pakiranje osigurava 100%-tnu svježinu, što jamči optimalno očuvanje svježine, okusa i vitamina.