Masuko promet Beduco hrana Vedigan hrana Versele laga logo
 
 
Europremium hrana za pse
Fides hrana
Katz hrana
Deli nature hrana
Bayers hrana za golubove
Terra hrana za kućne ljubimce
Terra expert hrana
Vadigan tasty

Versele-Laga garancija kvalitete. Budući da kvaliteta uvijek pobjeđuje, fokus Versele-Laga je uvijek na kvaliteti.
Postavljen je napredni sustav jamstva kvalitete, od kupnje sirovina do isporuke gotovog proizvoda hrane za ljubimce. Opširnije

Male životinje, glodavci - Gerbils
 

Gerbils je pravi pustinjski glodavac koji proizvodi vrlo malo urina, tako da je dovoljno čistiti njegov kavez jednom mjesečno. Oni trebaju kamenje u kavezu, tako da mogu strugati nokte. Treba imati na umu da Gerbils ne jede puno hrane, tako da će višak hrane propadati.

.

HRANA

   

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CRISPY LINIJA

CRISPY
Ova linija hrane nudi sve potrebne prehrambene elemente za potrebe vašeg kućnog ljubimca. Širok izbor sastojaka, žitarica, sjemena, pahuljica, peleta, povrća, nudi poseban ukus. Hrana je prilagođena za posebne prehrambene potrebe svih malih životinja.

CRISPY ŠTAKOR

Ova hrskava hrana je potpuna hrana za štakore, a ujedno je dobro prilagođena i za gerbilse i miševe. Ovo je povoljna i osnovna smjesa koja je svima pristupačna i čini dobar omjer cijene i kvaliteta

Pakiranje
Vreće 20 kg

 

 

vrh stranice

 

 

 

 

 

 

NATURE LINIJA

Nature
Velnes i luksus za male sisavce.

Ova hrana je potpuno prilagođena izvornim prehrambenenim potrebama kod malih sisavaca.
Ova premium mješavina sadrži prirodne komponente svih bitnih hranjivih tvari, vitamina, minerala i aminokiselina koji pridonose zdravom i bezbrižnom životu punom vitalnosti. Ova hrana je odlična za probavu, dobru higijenu zuba, sjajnu dlaku i savršeno zdravlje. Bogate varijacije u sastojcima jamče veliku količinu okusa i potrošnju hrane.

GERBIL NATURE
Gerbil Nature je potpuna hrana prilagođena prehrambenim potrebama Gerbila. Ovaj vrhunski spoj prirodnih komponenti sadrži sve bitne hranjive tvari, vitamine, minerale i aminokiseline koji vaš ljubimac treba da živi zdrav i bezbrižan život pun vitalnosti. Gerbil Nature sadrži dodatne žitarice, sjemenke oraha, voća, bilja, povrća i dodataka za bolje zdravlje. Odličan je za probavu, dobru zubnu higijenu, sjajanu dlaku i savršeno zdravlje. Velike razlike u sastojcima garancija su dobrog okusa.

Upute za korištenje

Dnevna količina iznosi cca 15 g. Pružiti svježu hranu i pitku vodu.

Pakiranje
Male vrećice 750 g Aroma paket
Vrećice 2,5 kg Aroma paket


vrh stranice

 

 

CLASSIC


Classic
Ova smjesa hrane pruža sve potrebne hranjive elemente za patuljaste zečeve, hrčke i zamorce.

Zero Classic
Zero Classic je dodatna hrana za sve glodavce, hrčke i zečeve. Ne sadrži sažete kuglice. Za optimalan unos bez otpada. Nudi idealnu varijaciju u dnevnom jelovniku.

Pakiranje:
Vrećice 4 kg
Vreće 20 kg

 

vrh stranice