Masuko promet Beduco hrana Vedigan hrana Versele laga logo
 
 
Europremium hrana za pse
Fides hrana
Katz hrana
Deli nature hrana
Bayers hrana za golubove
Terra hrana za kućne ljubimce
Terra expert hrana
Vadigan tasty

Versele-Laga garancija kvalitete. Budući da kvaliteta uvijek pobjeđuje, fokus Versele-Laga je uvijek na kvaliteti.
Postavljen je napredni sustav jamstva kvalitete, od kupnje sirovina do isporuke gotovog proizvoda hrane za ljubimce. Opširnije

NOVOSTI
 

SRPANJ 2015

Nakon 2014. godine u kojoj smo obnovili stare poslovne odnose i započeli neke nove, u ovoj godini s ponosom predstavljamo dodatne novosti za naše kupce i vlasnike kućnih ljubimaca.

CAVALOR

Najprije smo povećali napore kako bismo ljubiteljima konja vratili i približili što širu ponudu vrhunskih Cavalor hrana i preparata za zdravlje, uzgoj, njegu i snagu. Želja nam je da Cavalor bude prvi izbor, kvalitetan, ali i pouzdan (pravovremeno dostupan) za konje u hrvatskim štalama, jednako kao što je to i u svijetu.
Cavalor

www.cavalor.com/int

LARA hrana za mačke

Lara
Uz želji da vratimo dobru, staru Laru, hranu koju nas traže vlasnici mačaka u Hrvatskoj i iz regije, još od prošle godine, proširili smo ponudu našeg partnera Versele-Laga i osigurali suhe i vlažne hrane na policama naših kupaca.

 

 

 

 

 

 

ARAMI akvaristika

Nadalje smo, u želji da našim kupcima ponudimo vrhunsku hranu i preparate u akvaristici, započeli suradnju s proizvođačem iz susjedne Slovenije - ARAMI akvaristika je tvrtka s gotovo 30-godišnjom tradicijom proizvodnje beskompromisno kvalitetnih hrana za ribe, kornjače, jezerske ribe, te preparata za zdravlje riba i higijenu vode.
Si line hrana

SNUFFLE DOG BEER

S prvim danima ljeta smo započeli suradnju s još jednim vrhunskim belgijskim proizvođačem - SNUFFLE DOG BEER je pivo za pse, bezalkoholno je, negazirano, ali iz ekstrakta slada i piletine ili govedine, te proizvedeno u pravom pivovarskom pogonu, od sirovina kvalitete pogodne i za ljudsku upotrebu (premda ne preporučujemo ljudima piti pivo okusa piletine ili govedine ;-) ). Ako bi ovaj napitak s mnogo pozitivnih učinaka na dobrobit i zdravlje pasa (pa i njihovih vlasnika), netko nazvao objesnom novotarijom, budite sigurni da griješi. Slobodno nas nazovite i provjerite, unutar nekoliko minuta ćemo Vam navesti sva pozitivna iskustva koja smo sami doživjeli ili o njima čuli. Ako bismo do Vašeg poziva čuli i za neko negativno iskustvo, također ćemo ga prenijeti (za sada ne znamo za niti jedno).

Snuffle dog pivo

Do slijedećih novosti koje ćemo za Vas pripremiti u želji da postanemo bolji partner i prijatelj životinja, srdačno Vas pozdravljamo.

Masuko Team

KOLOVOZ 2014

Za ljubitelje pasa smo odabrali i osigurali širok asortiman Euro-Premium hrane za pse superpremium razine kvalitete
.
Euro-Premium dolazi u 26 različito pripremljenih vrsta hrane ovisno o uzrastu, veličini pasmine, ali i posebnim potrebama pasa (kao što su osjetljiva probava, alergije, pretilost, povećana aktivnost, sterilitet, ili potreba za hranom bez žitarica).

Pozivamo Vas da pregledate ponudu Euro-Premium hrane, pronađete nešto za svog psa, a stojimo Vam na raspolaganju za bilo koju potrebnu informaciju ili upit o dostupnosti Euro-Premium hrane u trgovinama najbližim mjestu Vašeg stanovanja ili uobičajene kupovine

Euro premium hraba

Osim Euro-Premiuma, iz ponude belgijskog proizvođača hrane za životinje Beduco NV također smo ponosni i na Katz Menu hranu za mačke superpremium i premium kvalitete koja se nudi kroz pet različitih vrsta ovisno o dobi i životnim potrebama i navikama pojedinih mačaka (Young, Fitness, Flavour, Housecat i Oldies).

Obogaćen je izbor hrane za ptice i glodavce renomiranih proizvođača Beduco i Vadigran, a uskoro provjerite i novosti u ponudi našeg starog dobavljača Versele-Laga (program Snoby za ptice i glodavce, te Opti Life za pse i Lara za mačke).

Beduco hrana za životinje
Katz hrana
Vadigran hrana za ptice i glodavce

 
   
Kontakt

MASUKO PROMET d.o.o.
Selnička 12
10 000 Zagreb,
Hrvatska
tel: 00385 (0) 1 580 22 02
fax:00385 (0) 1 580 22 02
mob: 099 6596 381
E-mail: dalibor.sule@masuko-promet.hr,

info@masuko-promet.hr

crta_dolje

Brandovi
  Prestige_BentoCronen  
Brandovi_crta