Masuko promet Beduco hrana Vedigan hrana Versele laga logo
 
 
Europremium hrana za pse
Fides hrana
Katz hrana
Deli nature hrana
Bayers hrana za golubove
Terra hrana za kućne ljubimce
Terra expert hrana
Vadigan tasty

Versele-Laga garancija kvalitete. Budući da kvaliteta uvijek pobjeđuje, fokus Versele-Laga je uvijek na kvaliteti.
Postavljen je napredni sustav jamstva kvalitete, od kupnje sirovina do isporuke gotovog proizvoda hrane za ljubimce. Opširnije

Hobby Plus
 

Hobi plus je raspon visokokvalitetne hrane za male životinje u gospodarstvu, koja je razvijena od strane znanstvenika, veterinara i nutricionista, u bliskoj suradnji s vodećim uzgajivača.

Hrana koja poboljšava zdravlje, imunitet i opće zdravstveno stanje ljudi i životinja. Hrana je obogaćena sa svim hranjivim tvarima, uključujući: omega-3 masne kiseline (DHA i EPA), esencijalne masne kiseline koje ne proizvodi ljudski ili životinjskog metabolizam. Između ostalog, omega-3 masne kiseline održavaju kolesterol pod kontrolom. Omega-3 masne kiseline su prisutne u povrću kao što je sastojak lanenog sjemena koji se nalazi u hrani.

Hobi plus donosi odgovor na:

Rast malih životinja u gospodarskom dvorištu
- iz ljubavi prema životinjama
- osiguravanje kvalitetne proizvodnje jaja ili poboljšanje kvalitete mesa kod peradi i gospodarskih životinja

Povećane zahtjeve vlasnika
- oko brige za svoje zdravlje preko zdravlja svojih životinja,
- koji žele biti uspješni na izložbama i sajmovima na regionalnoj, nacionalnoj pa čak i međunarodnoj razini.


 


Razvojom širokog asortimana Hobi Plus hrane postignut je značajan korak u ishrani gospodarskih životinja.
Ova "funkcionalna hrana" obogaćena "nutritivnim sastojcima", predstavlja potpuno novu generaciju hrane. Stara generacija hrane osiguravala je životinjama dodatnu energiju, a druga generacija koja osim dodatne energije osigurava i druge potrebne hranjive tvari. Ova treća generacija hrane sada donosimo širok spektar hranjivih tvari koje služe za poboljšanje zdravlja, imuniteta i općeg zdravstvenog stanja vaših životinja.


U posljednjih nekoliko godina, sve veći broj znanstvenih informacije postao je dostupan, a koje utječu na hranjenje životinja . "Nutritivni sastojci" kao što su omega-3 masne kiseline, prebiotici, biološki anti-oxydants i karotenoidi igraju ključnu ulogu u prehrani životinja.

Hobi plus, prehrana inspirirane prirodom.

Versele-Laga proizvodi kvalitetnu hranu za gospodarske životinje još od 1932. godine.
Možemo Vam ponuditi vrhunsku kvalitetu hrane koja postiže vrhunske rezultate u prehrani vaših životinja, kombiniranjem godina iskustva s najnovijim znanstvenim istraživanja.

U proizvodnji hrane isključivo se koriste biljne sirovine iz poštovanja prema ljudima i životinjama. Sirovine se pažljivo odabiru. Neke od sirovina su suncokret, zreli kukuruz i pšenica ... 100% prirodna hrana!

Nova Hobi Plus hran sadrži jedinstvene, inovativane kombinacije tih "nutritivnih sastojaka". Njihova prisutnost je označena okruglim grafičkim simbolima.

Kategorije hrane