Masuko promet Beduco hrana Vedigan hrana Versele laga logo
 
 
Europremium hrana za pse
Fides hrana
Katz hrana
Deli nature hrana
Bayers hrana za golubove
Terra hrana za kućne ljubimce
Terra expert hrana
Vadigan tasty

Versele-Laga garancija kvalitete. Budući da kvaliteta uvijek pobjeđuje, fokus Versele-Laga je uvijek na kvaliteti.
Postavljen je napredni sustav jamstva kvalitete, od kupnje sirovina do isporuke gotovog proizvoda hrane za ljubimce. Opširnije

Male životinje, glodavci - Miševi
 

Budući da su miševi više agresivni nego štakori, nije ih uvijek moguće držati sve zajedno u jednom kavezu. Što se tiče njihove hrane, miševi nisu uopće izbirljivi, oni mogu jesti sve što pronađu. Ali za dobro zdravlje svakako se preporuča posebno prilagođena hrana.

.

HRANA

   

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CRISPY LINIJA

CRISPY
Ova linija hrane nudi sve potrebne prehrambene elemente za potrebe vašeg kućnog ljubimca. Širok izbor sastojaka, žitarica, sjemena, pahuljica, peleta, povrća, nudi poseban ukus. Hrana je prilagođena za posebne prehrambene potrebe svih malih životinja.

CRISPY ŠTAKOR

Ova hrskava hrana je potpuna hrana za štakore, a ujedno je dobro prilagođena i za gerbilse i miševe. Ovo je povoljna i osnovna smjesa koja je svima pristupačna i čini dobar omjer cijene i kvaliteta

Pakiranje
Vreće 20 kg

 

 

vrh stranice

 

 

 

 

 

 

 

NATURE LINIJA

Nature
Velnes i luksus za male sisavce.

Ova hrana je potpuno prilagođena izvornim prehrambenenim potrebama kod malih sisavaca.
Ova premium mješavina sadrži prirodne komponente svih bitnih hranjivih tvari, vitamina, minerala i aminokiselina koji pridonose zdravom i bezbrižnom životu punom vitalnosti. Ova hrana je odlična za probavu, dobru higijenu zuba, sjajnu dlaku i savršeno zdravlje. Bogate varijacije u sastojcima jamče veliku količinu okusa i potrošnju hrane.

NATURE ZA MIŠEVE

Nature hrana za miševe je potpuna hrana prilagođena prehrambenim potrebama miševa. Ovaj vrhunski spoj prirodnih komponenti sadrži sve bitne hranjive tvari, vitamine, minerale i aminokiseline koji vaš ljubimac treba da živi zdrav i bezbrižan život pun vitalnosti. Gerbil Nature sadrži dodatne žitarice, sjemenke oraha, voća, bilja, povrća i dodataka za bolje zdravlje. Odličan je za probavu, dobru zubnu higijenu, sjajanu dlaku i savršeno zdravlje. Velike razlike u sastojcima garancija su dobrog okusa.

Upute za korištenje

Dnevna količina iznosi cca 10 g. Pružiti svježu hranu i pitku vodu.


Pakiranje

Male vrećice 400 g Aroma paket


vrh stranice

 

 

PRO - općenito

Stručnjak za izbor. Biste li radije prešane "sve-u-jednom" kuglice? Zašto ne probati Pro. Novi lanac mono-komponentne hrane za male sisavce. Potpunosti je u skladu s Vašim zahtjevima, po povoljnim cijenama.

Zahvaljujući Pro hrani inovacije u hrani su sada svima dostupne. Prirodna vlakna za probavu, eterična
ulja i bilje koje jača otpor organizma, florastimulator za zdravu crijevnu floru, yucca-ekstrakt protiv mirisa.

Kuglice koje se brinu o zdravlju zubi vašeg ljubimca, posebno oblikovane za poticanje na žvakanje hrane. Osim toga, svaka hrana ima uravnotežen sastav prilagođen potrebama vašeg ljubimca.

Ukratko, jednostavna za korištenje, vrhunska kvalitetna hrana po povoljnoj cijeni.

PRO HRANA ZA MIŠEVE I ŠTAKORE

Pro hrana za miševe i štakore je profesionalna hrana. Ova sve-u-jednom formula sprečava biranje hrane prilikom hranjenja. Posebno oblikovane kuglice, sa visokim dozama vitamina C, bogatim vlaknima i biljem, osiguravaju izvrsnu probavu i optimalno zdrave zube. Štoviše oni sadrže Florastimulator za zdravu crijevnu floru, eterična ulja za dobru otpornost i juka-ekstrakt koji uvelike smanjuje neugodne mirise.
Ovaj proizvod je dostupan u 1 kg prodajnom svježem pakiranju, 20 kg velikim vrećama. Prepoznat ćete ovu hranu po markantno smeđoj boji.

Pakiranje


Male vrećice od 1 kg FreshPack
Vreće 20 kg

 

vrh stranice

w

CLASSIC


Classic
Ova smjesa hrane pruža sve potrebne hranjive elemente za patuljaste zečeve, hrčke i zamorce.

Zero Classic
Zero Classic je dodatna hrana za sve glodavce, hrčke i zečeve. Ne sadrži sažete kuglice. Za optimalan unos bez otpada. Nudi idealnu varijaciju u dnevnom jelovniku.

Pakiranje:
Vrećice 4 kg
Vreće 20 kg

vrh stranice